Karamellsteemer

do070928Idag har jag varit och fikat med Alexandra i stan på Wayne's Coffee. Vi tog varsin steemer med caramellsmak och de var jättegoda. =D

Alexandras outfit:
♥ Svart oversized klänning med broderi, H&M
♥ Blekrött skärp med bronsspänne, Friis&Co
♥ Gråa kalsisar, Gina tricot
♥ Röda klackar, Put Feet First

Min outfit:
♥ Gråmelerad tunika, H&M
♥ Svart kjol i tulpanmodell med fickor och guldfärgade detaljer, H&M
♥ Svarta ribbade kalasisar, H&M
♥ Rosfärgade nerhasade knästrumpor, H&M
♥ Svarta ankelboots, Wedins!





skooor

Kvällens outfit

dg070925♥ Svart kjol tulpanmodell, H&M
♥ Tee med katter, H&M
♥ Svarta strumbyxor, H&M
♥ Ballerinaskor, Nilson
♥ Armband, fyndat utomlands/i Sverige




Då var det partytime. Insparksfest för elever på Tibble och Åva. Det känns lite udda att festa på en tisdag, men som tur är har vi resursdag imorn (inga vanlige lektioner) och sovmorgon till 10.15, så jag behöver inte gå upp förrän framåt 8.30 imorn.










Tisdagens outfit

dg070918


♥ Grå tunika, H&M
♥ Lila sjal, köpt i Spanien
♥ Jeans, Wrangler
♥ Ballerinaskor, Sthlm DG, Nilson
♥ Klocka, Ur & Penn


Hittade denna ursöta lila sjal i mammas garderob idag. Hon hade tydligen hittat den på en marknad i Spanien. Stor är den, nästan 2 meter lång och 70 cm bred, härligt!













Dagens outfit

dg070917

♥ Förklädesklänning med knappar, Indiska
♥ Trekvartsärmad topp med katter, H&M
♥ Ribbarde strumpisar, H&M
♥ Nerhasade knästrumpor, H&M
♥ Svarta boots, Wedins


Så var skolfotograferingen avklarad. Skönt! Nu behöver man bara oroa sig över resultatet. Hade turen att missa hela mattelektionen på grund att fotograferingen. Dessutom hade vi håltimme på kemin och fick sluta vid halv 2 istället. Det är sådana dagar som gör en glad. =D


Jag försov mig imorse, visserligen bara 10 minuter, men tillräckligt länge för att hamna fel i mitt mycket strikta tidsschema. Dock lyckades jag charma till mig skjuts till skolan av pappa vilket gjorde min morgon 20 minuter längre. :) Dock på ett vilkor, att gå och lägga mig vid 9 kväll. Så jag tänkte passa på att läsa min bok till engelskan, The Catcher in the Rye. Enligt pappa skulle den vara mycket spännande, så jag hoppas på det bästa. Dessutom har jag ju Modette-tidningen som jag köpte idag. Mycket bra tidning, synd att den ska läggas ner!


It's Glamrock!

dg070915

Lördagkvällens outfit:
♥ Glittertopp, farmors gamla (från utklädningslådan)
♥ Svart långt linne, Glamour
♥ Strumpbyxor, H&M
♥ Silverpumps, farmors gamla (också från utklädningslådan)
♥ Leopardmönstrade armband, klippt och klistrat ihop själv

Igår var det fest hos Johanna eftersom hon fyllde år i fredags. Temat var glamrock, så det var gott om glitter och paljetter. Jättekul hade vi det! :)

Idag har jag nästan inte gjort någonting, bara haft det skönt. Malin och jag skulle gå på aerobics, men vi var alldeles för trötta sedan igår, så det blev en mysig långpromenad istället.

Imorn är det dags för skolfotograferinga. Aaa, en av de värsta dagarna om året. Stressigt med att bestämma kläder och allt sådant, försöka få det att se bra ut. Men i slutändan ser jag ändå alltid ut som ett miffo. ''/

Dagens outfit

dg070914♥ Klänning, Ginatricot
♥ Kofta, Vila
♥ Leggins, Ginatricot
♥ Ballerinaskor, Nilson, Sthlm DG
♥ Halsband med vit jordgubbe, gjort själv

Höll på att dö av uttråkning i skolan idag. Hade bara tråkiga lektioner, matte (x2), historia, engelska, kemi... Vår kemilärare är verkligen vimsig. Han går alltid igenom samma saker (oftast en atoms uppbyggnad) och ger samma läxor två gånger i rad.

Efter skolan åkte jag in till stan för att shoppa lite, bilder kommer senare ikväll eller imorgon.

Lilla Kisse har hittat sin plats i skolådan.



Grattis Johanna på födelsedagen! ♥


Extra papperkorgar någon?

Har precis lagt upp alla mina mobilbilder på datan. Det var verkligen kul att kolla igenom alla. Vissa togs ju för evigheter sedan så man känner knappt igen vissa personer.

Hittade en bild får i sommras som var lite rolig. Jag tog den utanför en konstutställning i Skåne. Jag var där med mina kusiner och efter många försök lyckades vi få i en sten i den översta.

fyrasoptunnor

Nytt pyssel

Jag har faktiskt tagit igen mitt smyckespysslande lite den senaste tiden. Här är mina nyaste alster:

lite pyssel

Jordgubbahalsband, eller ska man kanske säga smultron, specielbeställt av Martina. Ska ge det till henne så fort jag får chans.
Klubba, inget mästerverk precis utan något som jag gjorde i brist på andra idéer.
Svart katt med halsband, rätt söt från början, men nu har stackar visst tappat svansen. Får väl kalla den Pelle Svanslös. Äsch, det blir väl soptunnan nästa.
Korv med bröd senap och ketchup, missförstå mig inte nu, denna var bara ett skämt. Jag kommer inte app springa runt med en korv runt halsen. xD
Nallebjörn som jag blev jättenöjd med, riktigt söt.

That 70's night

Lördagimage236kvällens outfit i 70-talsanda:
♥ Mönstrad kavaj, mammas (too big)
♥ Kjol, min gamla från JC (too small)
♥ Knästrumpor, H&M

image237

Igår var det som sagt 70-talsfest hos Alexandra. Kvällen började hos Johanna där hon, Martina och jag gjorde oss i ordning. När vi sedan skulle gå hela vägen hem till Alex fick vi ju en del blickar, speciellt när Johanna bestämde att vi skulle gå genom köpcentret.

Väl hemma hos Alexandra passade vi in lite bättre. Roligt nog hade alla 12 tjejer klätt sig någorlunda olika. Hanna var jättefin i sin blonda peruk, lite som en blandning av Agneta Fältskog och Dolly Parton.

Kvällen var jättelyckat ock slutade med att alla låg på golvet i vardagsrummet och tittade på Föräldrafällan, love that movie.

  
   
  

Fredagkväll med Johanna

dg070907
Fredagens outfit:
♥ Svart tunika med knappar, Cubus
♥ Lila strumpbyxor, H&M
♥ Quiltade ballerinaskor, Nilson
♥ Blandade armband, fått någon gång.

Sorry för dåliga bilder.

armband


Igår träffade jag Johanna efter skolan. Vi skulle köpa present åt Alexandra som fyller år idag. Ingen av oss hade några planer för kvällen, så Johanna fick följa med mig hem istället. Utrustade med en stor godispåse (som säkert skulle räcka till tio personer) och lite läsk kom vi till mitt lilla hus. Det var väl tänkt att bli en filmkväll, men det ända vi gjorde var att ta en massa udda bilder. Jättekul ;D

   

  

Ljuva 70-tal

image226
Bilder, http://butik.skrattkammarn.se

Ikväll ska jag på fest hos min kompis Alexandra som fyller år idag. Grattis på dej sötnos! Självkart ska det inte vara vilken fest som helst, utan temat är 70-tal. Nu gäller det bara att hitta någor att ha på sig. Och med tanka på att jag inte riktigt kan säga att jag kommer ihåg den tiden kan det bli riktigt svårt. Därfr har jag försökt att hitta lite inspiration på nätet. Ett par utsvängda vida byxor hade ju suttit bra, men tyvärr har jag inga och är inte heller speciellt sugen på att köpa ett par. Istället hoppas jag på att mamma eller pappa har något passande plagg kvar i garderoben.


Jag hittade ocks en jättebra sida som ger tips på allt möjligt. Färger, plagg, smink, smycker, frisyr, mm...


Dagens outfit tisdag

dg070904Dagens outfit:
♥ Ceriserosa klänning/tunika, Cubus
♥ Strumpbyxor, H&M
♥ Silverfärgade ballerinaskor, Wedins
♥ Klocka, Ur & Penn

Idag var det vl ändå rekordkallt. Jag frös något förbaskat när jag stod och väntade på bussen i morse. Okej, jag vill inte att det ska bli sommar igen, för nu har jag insett att den är över. Men upp emot 20 grader vore ju skönt! Då slipper man ju att bli sjuk bara för att man har klänning på sig.

Jag hade bara tre lektioner idag. Mmm.. sovmorgon OCH sluta tidigt, härligt. Tisdagar kommer nog att bli min favoritdag framöver. Det är den enda dagen då jag kan gå upp ått istället för halv sju.

På vägen hem idag började det ösregna. Trots att jag bara hade runt hundra meter kvar att gå blev jag helt dyngsur. Attans att jag plockade ur paraplyet ur väskan igår. Jag har det ju alltid där i nödfall. Åska gjorde det också.. synd att den försvann. Bara älskar känslan man får när åskan kommer nära. Jag sitter där i soffan, livrädd, håller utkick efter blixtarna och räknar.

Nej, nog med snack om väder om skola.. Middan väntar.
Puss ♥

Lite höstshopping

Idag har jag vart i Stockholm med mamma efter skolan. Jag letade genom nästan varje affär efter en fin höstjacka, men hittade ingenting! Jag tror nog att jag ger upp jackten nu, får köra på min gamla jacka istället. Men bara för att man inte hittar just det man letar efter behöver ju inte betyda att man inte hittar något annat. Inna på Nilson hittade jag ett par quiltade svarta ballerinaskor. Oerhört söta, mjuka och sköna. De kommer från Sthlm DG och kostade 399 kr.

quiltadeballerinas


På Cubus hittade jag dessa fina tunikor, kommer att användas som klänningar. De var billiga, endast 149 kr/st, så jag köpte både svart och ceriserosa.

klänningar

Dessutom hade jag fått ett sms och att det fanns H&M-varor att hämta ut på macken. Det var mina efterlängtade strumpbyxor, i ceriserosa och lila.

färggladastrumpisar

RSS 2.0